Restaurant

170709_PassieALaMode_Bloomingdale_002

Friday lounge

Relaxed het weekend ingaan doe je vanaf 17.00 uur met de Friday Lounge bij Bloomingdale. Geheel ontspannen jouw weekend in met een wisselende Friday Lounge cocktail en een speciaal Friday Lounge menu. Sluit een hectische werkweek af met de beats van upcoming DJ’s op de achtergrond en geniet van een altijd spectaculaire zonsondergang. Op deze manier zorgen wij er graag voor dat jij ontspannen je weekend in gaat.

Saturday dinner & dance

Dinner & Dance

Zaterdagavond, de uitgaansavond op Bloomingdale! Relaxen op het strand in een van onze loungebanken met lekkere dikke kussens, een heerlijke cocktail, dineren en daarna gezellig borrelen en dansen op de aanstekelijke beats van onze resident DJ’s.

Geniet van ons Dinner & Dance 3-gangen menu, of kies voor à la carte dineren met uitzicht op de altijd spectaculaire zonsondergang.

Bekijk het Dinner & Dance menu

VIP

Beleef jouw zaterdagavond in stijl aan een van onze VIP tafels. Ideaal voor de ultieme avond uit samen met je vrienden, collega’s of als vrijgezellengroep. Een Dinner & Dance VIP tafel is gelegen aan de dansvloer, inclusief 3 flessen Moët & Chandon champagne en je eigen hostess. Mail voor meer informatie naar vip@bloomingdalebeach.com

Zeeweg 94, 2051 EC Overveen
Nederland
Telefoon: +31235737580
E-mail: info@bloomingdalebeach.com