huwelijk

Bruiloft

Een bruiloft op het strand van Bloemendaal. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feest, Bloomingdale denkt graag mee met het organiseren van deze bijzondere aangelegenheid. Intiem in de Bloomingdale Beachhouse met eigen privé terras of groots in ons hoofdpaviljoen, alles is mogelijk! Stuur ons een mail met de wensen en wij nodigen je graag uit om de sfeer van de locatie te laten proeven en de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

Foto verjaardag

Verjaardag

Gezellig barbecueën, een luxe 3-gangen diner, een borrel met luxe hapjes of dansen op de beats van de DJ, alles is mogelijk met jouw verjaardag bij Bloomingdale. Wij kunnen een gedeelte van het hoofdpaviljoen reserveren. Wil je liever een eigen privé ruimte, dan ontvangen we je graag in de Bloomingdale Beachhouse. We kunnen eventueel zelfs zorgen voor de ballonen! Stuur ons een mail met jouw wensen en we ontvangen je graag.

Foto 'andere aangelegenheid

Andere aangelegenheid?

Is er een andere aangelegenheid die speciale aandacht verdient? Bijvoorbeeld een sportieve dag met vrienden, babyshower of een reünie? Bloomingdale denkt graag met je mee met de invulling van jouw dag.

Vraag een offerte aan
    Zeeweg 94, 2051 EC Overveen
    Nederland
    Telefoon: +31235737580
    E-mail: info@bloomingdalebeach.com