Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

METZ on the beach

Iedereen de agenda’s en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten. The Real House Event heeft deze zomer maar liefst 2 (!) nieuwe locaties en de eerste is een keihard feit: Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal!
Met een dik geluidssysteem, perfecte intieme setting, de mogelijkheid om buiten (!) in de open lucht en onder de sterren een strandfeest te organiseren hebben ons doen overtuigen… house keert terug naar Bloemendaal! Daar waar ‘vroeger’ helden en concepten zoals Erick Morillo, Defected in the house, Sundale, Hed Kandi en Ricky Rivaro standaard op de zondag met de scepter zwaaiden, is het tijd om deze periode van zon, zondag en plezier nieuw leven in te blazen en dan wel op de manier zoals je van Metz gewend bent: kwaliteit & intimiteit!
Line-up houden we nog heel eventjes geheim, we kunnen wel alvast verklappen dat er maar liefst 3 (!) headliners onze kant op komen waarvan een duo uit Berlijn en een nieuwe frisse insteek van Nederlandse bodem. Leuk!
Earlybird tickets voor de househeads die niet kunnen wachten zijn nu online verkrijgbaar voor maar 12,50 ex fee (op = op) en daarna zullen de kaarten 17,50 ex fee kosten.
Bestel tickets

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
17:00 - 23:45
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-metz-on-the-beach-new-location-61148447653
Zeeweg 94, 2051 EC Overveen
Nederland
Telefoon: +31235737580
E-mail: info@bloomingdalebeach.com