Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Latin Lovers

Evenement Navigation

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand! Vanwege omstandigheden kon de eerder geplande editie van april dit jaar helaas niet doorgaan, maar Latin Lovers heeft toch nog een datum in het vizier kunnen krijgen: zondag 5 augustus! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt op deze dag van 17.00 tot 00.00 uur bigger & better terug bij Beachclub Bloomingdale!

LINE-UP MET OA JOHNNY 500 & GREGOR SALTO
Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal…Johnny 500 gaat zijn debuut maken voor Latin Lovers op het strand van Bloemendaal!

Johnny 500
Gregor Salto
Genairo Nvilla
Leroy Styles (exclusieve latin & afrohouse set)
Bryan Dalton
Dominic Candela
MC: Patrick Brown

 

PRESALE & LADYTICKETS
Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nlen kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!
Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nl Kortom, zet zondag 5 augustus in je agenda voor de ongetwijfeld meest legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!

Bestel tickets

Organisator

Beachclub Bloomingdale
Telefoon: +31235737580
E-mail: info@bloomingdalebeach.com
Zeeweg 94, 2051 EC Overveen
Nederland
Telefoon: +31235737580
E-mail: info@bloomingdalebeach.com