Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LATIN LOVERS

Johnny 500
D-Rashid
Sam Blans
Afro Losjes SoundSystem
Stefan Vilijn
Dominic Candela
Stiekz
Andrew Mathers
Gasparo
On Percussion: Cleyton Barros
Hosted By: Mc Massive || Mc Jonna || Mc Patrick Brown

 

Deze heerlijke line-up heeft Latin Lovers speciaal voor jullie samen gesteld!
Zet zondag 21 juli met een grote stip in je agenda! Latin lovers viert dan de zomer met jullie in Beach Club Bloomingdale!

 

MAAR 1 EDITIE DEZE ZOMER
Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van kracht zijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts één keer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

 

VOOR VERKOOP:
Early Bird: 10,- ex fee
Regular Ticket: 15,- ex fee
Ladyticket (2 ladies on 1 ticket) 18,- ex fee
Groupticket (5 persons on 1 ticket) 59,- ex fee

 

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar € 18,- euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

 

EARLYBIRD TICKETS
Voor de snelle beslissers en de vroege vogels zijn er speciale earlybird tickets, deze kosten 10 euro ex fee en zijn online verkrijgbaar viawww.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Wanneer deze uitverkocht zijn, zullen ze 15,- ex fee kosten. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze duurder zijn. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

 

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Bestel tickets

Gegevens

Datum:
21 juli 2019
Tijd:
17:00 - 23:45
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-latin-lovers-on-the-beach-60860300798#tickets
Zeeweg 94, 2051 EC Overveen
Nederland
Telefoon: +31235737580
E-mail: info@bloomingdalebeach.com